Aandachtspunten bij een traangootbehandeling

jesper-brouwers-qtO52JcEE7I-unsplash

Heb jij te maken met wallen onder de ogen? Dit is vaak het gevolg van ouderdom, waarbij er enkel sprake is van een natuurlijk proces. Doordat je ouder wordt, verandert de huid op jouw gezicht. De huid wordt slapper, minder sterk en minder elastisch. Dit kun je vervolgens terugzien in jouw gezicht, voornamelijk onder de ogen. Het heeft als gevolg dat je er bijzonder vermoeid uitziet. Je ziet het tevens op jonge leeftijd, maar dit is vaak het gevolg van leefomstandigheden. Als je bijvoorbeeld ongezond leeft en te weinig slaapt, dan wordt de kleur onder jouw ogen steeds donkerder. Bij een langdurige aandoening bestaat de oplossing uit een traangootbehandeling bij Betan Clinics

Fillers

De behandeling van traangoot bestaat uit het inzetten van fillers, waarbij gebruik wordt gemaakt van een middel genaamd hyaluronzuur. Dit is een stof die de huid vanzelf aanmaakt, bedoeld voor het aanmaken van volume en stevigheid onder de huid. Aangezien deze stof van nature al voorkomt in de huid, is dit middel niet schadelijk voor de gezondheid. Verder wordt de kwaliteit van de huid niet aangetast. Het is mogelijk om een oplossing te krijgen voor de wallen onder de ogen zonder dat de huid wordt aangetast. Door te kiezen voor fillers is er sprake van een behandeling voor wallen verwijderen

Genetische overdracht

Waarom heb je te maken met wallen? Het is misschien de vraag die jij jezelf stelt. Zoals al is beschreven, heeft dit deels te maken met veroudering van de huid, waardoor donkere kringen onder de ogen zichtbaar worden. Dit is echter niet bij iedereen het geval. Bij sommige mensen komt dit wel voor en bij sommige mensen niet. Het is vaak het gevolg van genetische overdracht. Als jij te maken hebt met wallen onder de ogen, is de kans aanwezig dat jouw ouders en grootouders hier ook mee te maken hebben gehad op dezelfde leeftijd. 

Advies van een huisarts

Het is belangrijk om advies te vragen van een huisarts, aangezien deze jou kan adviseren welke stappen verstandig zijn om te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traangrootbehandeling, maar wellicht is dit niet verstandig om te doen. Een traangrootbehandeling kan namelijk niet bij iedereen, aangezien de huid onder de ogen te slap kan zijn voor een behandeling. Verder heeft de behandeling wellicht niet het effect dat jij voor ogen hebt. Laat je daarom altijd adviseren door een huisarts die jou wellicht verder kan wijzen. 

Expert

De vervolgstap in het gehele proces bestaat meestal uit de inzet van een expert, die de behandeling zal uitvoeren. Laat je hierbij niet enkel leiden door de prijs. Het is tevens van belang om te kiezen voor een ware professioneel, waarbij de kans op het maken van fouten klein is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.