Colloïdaal Goud is goed voor lichaam en geest

logo22

Colloïdaal Goud is goed voor lichaam en geest

Bij zowel mentale als fysieke klachten, kan colloïdaal goud een oplossing zijn. Dit middel bestaat uit goud ionen welke worden vermengd met gedestilleerd water. De elektrisch geladen gouddeeltjes worden al eeuwenlang gebruikt, tot ver terug in de oudheid. Het bestrijdt zowel lichamelijke als psychische klachten. Je versterkt je lichaam en geest met behulp van dit product. Wat is het precies en waarvoor kun je het zowel toepassen? Hier geven we in dit artikel antwoord op.

Gouddeeltjes bevinden zich in je lichaam

Wat veel mensen niet weten, is dat goud niet alleen een chemisch element is dat je in de natuur treft. Ook ons lichaam bevat van nature gouddeeltjes. Het komt voor in onze bouwstenen, in hele kleine hoeveelheden. Toch zijn ze aanwezig, vooral in onze hersenen. Echter is echt over de werking van het goud op ons lichaam maar weinig wetenschappelijke informatie te vinden. Toch wordt het door gebruikers en kenners regelmatig aangeraden. En dit is niet voor niets.

Het is een eeuwenoud medicijn

Colloïdaal goud wordt al tijdenlang gebruikt. Het wordt van oudsher toegepast voor allerlei verschillende redenen. Er zijn dokters geweest welke het product hebben toegepast voor huidziektes, ontstekingen, het vaatsysteem en het centrale zenuwstelsel. Goud is toegepast voor het bestrijden van reuma, klierziektes en ook psychische problemen. Het wordt gezien als een middel om ons afweersysteem en mentale gestel te versterken. Zo zijn er nog tal van voorbeelden waarbij het product is gebruikt als geneesmiddel, het is lastiger om een klacht te vinden waarbij het niet zou werken.

Bestel colloïdaal goud eenvoudig online

Het is in Nederland al enige tijd niet meer mogelijk om het water bij de drogist of apotheek te halen. Het is niet meer verkrijgbaar in onze winkels. Natuurlijk kun je het gewoon online krijgen, op de website puurcolloidaal.nl vind je literfles met een concentratie van 15 ppm. Het is een puur product zonder chemische toevoegingen. Probeer het eens uit en merk zelf welke invloed het product heeft op jouw gestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.