Traplift voor een smalle trap

zorgvoormij-artikel-afbeelding

Er zijn een aantal dingen te overwegen wanneer u denkt aan het kopen of huren van een traplift, zoals hoe het gaat met bochten, hoe lang het zal duren om te installeren en hoe lang de batterij zal duren. Een van de vragen van degenen in kleinere huizen is of hun smalle trap eigenlijk wel in staat is om een traplift te installeren, aangezien alle soorten trapliften in plaats van aan de muur aan de trapvlakken worden bevestigd.

Degenen met smalle trappen die zich zorgen maken of er voldoende ruimte beschikbaar is voor een trappenlift, hoeft zich geen zorgen te maken. Er zijn trappenliften voor smalle trappen verkrijgbaar en bij alle gerenommeerde trappenliften die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van huishouders met smalle trappen.

Het geheim ligt in het compacte ontwerp en vouwdelen, waardoor ruimte en efficiƫntie maximaliseren. Opvouwbare armen en stoelen, een voetsteun en een smal spoor maken deze compacte trappen mogelijk en netjes weggevouwen wanneer ze niet in gebruik zijn. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel de gebruiker als andere leden van het huishouden die de trap als normaal kunnen gebruiken.

Trapliftfabrikanten hebben regelmatige tentoonstellingen van hun producten op beurzen, waar de ruimtebesparende modellen van smalle trapliften kunnen worden geprobeerd, en er zijn showrooms in het hele land.

Trappenliften voor smalle trappen zijn op grote schaal verkrijgbaar met een aantal functies om de gebruiker aan te passen en optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Een offerte kan worden verkregen door een online formulier in te vullen of te bellen. Kijk daarvoor op Tiptop-trapliften.nl.

Wat is een brugplateau?

Een brugplatform is een klein opvouwbaar houten platform dat bovenaan de trap staat, die een brug maakt tussen de landing en de trapbrug. Een brugplatform kan alleen op een trap worden gebruikt met een kleine bocht in de bovenkant van de trap.

Dit wordt meestal gebruikt als een goedkoper alternatief voor het kopen van een gebogen traplift, aangezien het de gebruiker in staat stelt om van een rechte traplift naar de landing over te dragen zonder dat er een gebogen traplift nodig is. Echter, een brugplatform is alleen geschikt voor gebruikers die zelfverzekerd en stevig op hun voeten staan. Degenen met een zeer slechte mobiliteit of die last hebben van duizeligheid moeten kiezen voor een gebogen traplift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.