Het moderne eiwitdieet

zorg2

Wist je dat het eiwitdieet een van de meest populaire diëten van Nederland is? Het eiwitdieet bestaat al decennia. Dat het de tand des tijds heeft weten te doorstaan is voornamelijk toe te schrijven tot het feit dat het echt werkt. En vol te houden is. Dit in tegenstelling tot allerlei belachelijke diëten die de laatste jaren populair zijn gemaakt door Amerikaanse beroemdheden of zelfs BN’ers. Het is simpel, laat koolhydraten staan, en consumeer voornamelijk eiwit. Eiwit is vullend waardoor men geen honger aanvallen krijgt. Dit zijn de sleutelwoorden: simpel, goed vol te houden, effectief.

Leestip: https://be-slank.nl/3-fasen-eiwitdieet/

Echter, het eiwitdieet gaat ook met de tijd mee. Men ziet dat bepaalde mensen toch afhaken met het eiwitdieet. Vaak horen we dat afhakers toch koolhydraat rijke producten gaan missen. Voor deze mensen is er wel een aanpassing. Tegenwoordig zijn er speciale eiwitrijke koolhydraatarme versies op de markt van populaire etenswaren die vroeger niet toegestaan waren in het eiwitdieet. Denk aan speciale pasta, havermout en zelfs pannenkoeken hoeft men niet meer te laten staan. Deze speciale varianten zijn dus zo samengesteld dat ze alsnog perfect passen in een eiwitdieet. Op deze wijze hoeft afvallen met een eiwitdieet helemaal niet meer afzien te zijn, men kan immers zelfs deze producten gewoon tot zich noemen zonder schuldgevoel en zonder aan te komen.

Meer informatie: https://be-slank.nl/afvallen-met-shakes-gezond-makkelijk-en-kan-ook-echt-lekker-zijn/

Daarnaast zijn er ook speciale hulpmiddelen zoals maaltijd repen. Smaakt bijna zoals een Mars of Snickers reep, maar geheel verantwoord en gezond. Afvallen kan in 2018 dus ook echt lekker zijn. Een tip zou zijn om altijd een paar repen bij je te dragen wanneer je bijvoorbeeld op werk bent, of je bent onderweg. Dat zijn vaak de momenten dat mensen zwichten voor verlangens naar junk food en iets uit de muur trekken bij Febo of een andere ongezonde snack onderweg pakken. Met deze hulpmiddelen in het moderne eiwitdieet kan iedereen gemakkelijk en lekker afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.